keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Sairasta opiskelua ja vesisadetta


Tällä viikolla on monta kertaa tullut semmoinen olo, että olisipa ihana olla jo kotona Suomessa. Tähän on oikeastaan kaksi syytä. Ensiksikin sää täällä on ollut kamala. Vettä on satanut viimeiset neljä päivää ja asteita on ollut vain 10–15.  Välillä tulee hetkiä, kun taivas repeää ja aurinkokin näkyy ja sitten menet innoissasi ulos ja saman tien alkaa taas sataa. Oikeasti Belgiassa näköjään voi saman päivän aikana olla helle, ukkonen, vesisadetta ja räntää. Ja sitten vielä se tuuli… Vaikka olisikin muuten upea ja lämmin päivä niin se hemmetin tuuli aina vaan puhaltaa ja muistuttaa kotiin jätetystä huivista. 

Tästä päästään toiseen koti-ikävän syyhyn, eli sairasteluun. Yhtenä päivänä kastuin kotimatkalla oikein kunnolla ja sain nyt jo yli viikon kestäneen flunssan. Olen todennäköisesti niistänyt aivoni pihalla jo tuossa muutama päivä sitten, mutta ei näytä auttavan. Sairastaisin mielummin kerralla kunnolla flunssan pois, mutta nyt minä olen ollut lähinnä sellaisessa välitilassa, että ei oikein jaksa tehdä mitään, mutta ei sitten kuitenkaan kehtaa vaan maata kämpillä. Päivät olenkin ollut koulussa ja kahviloissa tekemässä ryhmätöitä ja illat kämpillä vetämässä Ibumaxia, höyryhengittämässä ja juomassa teetä. 


Artevelden ruokala


Alexandra ja Magda ahkerina


Kävin eilen jopa yhden kaverin synttäreillä, mutta vain siksi, että pukeutuminen illan s-teeman mukaisesti kävi helposti.  Menin nimittäin juhliin suoraan päivätorkuilta yökkäri päällä ja otin teekupin mukaan ja siinä pukuni sitten olikin, nimittäin sairas. Oli kyllä mukavimmat bilevaatteet ikinä. Hyvä puoli kipeänä olossa on myös, että olen saanut hyvin tehtyä koulutehtäviä pois alta ja järkkäiltyä kalenteria niin, että ehdin toteuttaa kaikki Belgian matkahaaveeni ennen kotiin paluuta.




Aurinkoa ja räätöntä päivää odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti